Sertar Decoesfera

Săptămâna decorativă: înapoi la școală, da, dar mai este încă vară de bucurat în colțuri minunate

Și așa repede s-a întâmplat în prima săptămână a lunii septembrie, dar nu vă panicați că mai este vară. În nostru săptămână decorativă Astăzi avem sfaturi pentru a vă întoarce la școală, dar și idei pentru a continua să ne bucurăm de momente unice în colțuri minunate, bine decorate și cu medii de vis.

Începem rezumatul săptămânal cu o serie de materiale de tipar și printable pe care le propunem pentru întoarcerea la școală în Un vârf de casă. Există propuneri de tot felul, dar mai ales pentru chestiuni de organizare și câteva detalii decorative.

Deși în acest moment mulți dintre noi nu mai putem călători, putem continua să ne bucurăm de momente speciale acasă și este important să facem astfel încât să nu fim afectați de temuta depresie postvacțională ... Un mediu bun ne poate ajuta și să-l găsim în DecorablogDe exemplu, 5 idei simple pentru a personaliza decorarea casei.

Am găsit și colțuri foarte frumoase într-un articol de Antic și Chic cu privire la trucurile de decorare care ne vor ajuta să economisim energie electrică, deoarece pe lângă aparatele eficiente includ și sfaturi legate de alegerea celor mai potrivite culori sau de un bun control al intrării luminii cu perdele și jaluzele.

Am găsit, de asemenea, în blogosfera decorativă din această săptămână locuri ideale pentru o escapadă precum cabina decorată cu atingeri scandinave care ne-au arătat în Chic și Deco într-un mediu de câmp în care mulți ar dori să se deconecteze în orice weekend.

în Delikatissen Arătați-ne scaunul Shell CH07 într-o vilă luxoasă în designul minimalist și la Ibiza, cu vederi minunate asupra mării care, pe de o parte, ne amintesc că mai rămâne ceva vara, iar pe de altă parte ne ajută să începem să visăm la următoarea.

Și un alt mod de a scăpa de rutină și de a visa la noi destinații fără a pleca de acasă poate fi decorarea cu imagini cu peisaje ale orașelor precum cea prezentată în articol Decoreaza-mi casa despre cum să folosiți albastru bleu în decor.

Și ne închidem cu o altă idee bună pentru a da farmec oricărui colț al casei noastre: florile; dar, acum, când sosesc anotimpurile reci, flori uscate care se pot menține la fel de noi câteva luni până se întoarce primăvara. Am văzut aceste lucruri în articolul despre natura vieții din Decofeelings.

Și aici rezumatul nostru săptămânal de astăzi, ne întoarcem duminică viitoare cu o nouă versiune a noastră săptămână decorativă.

Posturi Populare

Categorie Sertar Decoesfera, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult