Rustic

O casă rustică plină de detalii

Casele moderne, cu linii drepte și perfecte, care arată atât de mult în ultima vreme, sunt foarte bune, dar, personal, unde puneți un bun casă rustică plină de imperfecțiuni și detalii, ca toate celelalte să fie eliminate. Evident, există loc pentru orice, dar trebuie să recunoaștem că avem o anumită slăbiciune pentru acest tip de decor.

Este, de asemenea, adevărat că este un tip de decor dificil, deoarece este optim să aveți elemente antice originale, cum ar fi podelele, mobilierul și chiar ușile și ferestrele. Ei bine, și cel mai important, casa în sine.

Începem acest mic tur al camerei care, de obicei, ne place cel mai mult atunci când vizităm o casă, care este bucătăria, ba chiar mai mult dacă, așa, împărtășește spațiul cu sala de mese. Și suntem mâncare bună, așa că bucătăria este una dintre camerele în care petrecem mai multe ore.

După cum putem vedea în această bucătărie rustică, practic tot mobilierul este din lemnși are un aspect îmbătrânit, ca și cum ar fi fost scos dintr-o fermă veche, ceea ce, pe de altă parte, poate fi perfect posibil.

În sala de mese putem vedea o masă mare din lemn însoțită de frumoase scaune metalice ruginite. Un set care, împreună cu aspectul rustic al lucrării și al solului, creează o atmosferă dintre cele mai autentice, care te transportă cu câțiva ani în urmă, fără îndoială.

În ceea ce privește dormitorul, poate ceea ce atrage cel mai mult atenția este capul incredibil, creat din scânduri mari de lemn, învechite cu aspect și unele chiar gravate. Îl însoțesc două scaune care servesc ca noptiere, cu lămpi negre care conferă ansamblului o notă sculpturală.

Un set de vâsle antice sunt singurul element decorativ al dormitorului. Este, de asemenea, adevărat că, cu acei pereți frumoși și acea căptușeală, puțin decor mai are nevoie. În plus, lipsa de decor înseamnă că putem privi picioarele spectaculoase care apar sub pat.

Am vrut să lăsăm la sfârșit șederea acestei case rustice care ne-a plăcut, de departe, și care este zona scărilor. În ciuda faptului că nu este o ședere în sine, ci o zonă de trecere, a fost incredibil de primitoare. „Vina” trebuie să o aibă fereastra generoasă care inundă totul cu lumină naturală și, ca și în restul casei, amestecul de lemn masiv cu o muncă aspră.

Video: Casa parter din caramida porotherm si caramida plina. Firma Constructii case la rosu Timisoara (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Rustic, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult