Plante

Transformă-ți terasa sau balconul într-o oază urbană

Vine vremea bună și a venit momentul să aruncăm o privire afară și să vedem în ce condiții balcoane și terase. Șerpurile goale sau cu plante moarte, mobilierul exterior acoperit cu materiale plastice (în cel mai bun caz) sau lipsit de o mână mică de vopsea sau lac și podelele pline de murdărie și murdărie, ne cere să le punem pentru a ne bucura Sezonul viitor.

Este timpul să schimbă plantele, sherds rupte sau restaurarea celor amețite de vreme de iarna. În ceea ce privește stilul pe care doriți să-l oferiți terasei dvs., accesoriile sunt totul. Perne, scrumiere și mobilier vă pot transforma terasa într-un oază urbană.

Eu personal cred asta mai puțin este mai mult și că este mai bine să vă deplasați din plante (fără a transforma terasa într-o junglă, cu moderație) decât în ​​mobilier și ornamente. În mod normal, terasele și să nu spunem balcoanele! acestea sunt locuri foarte limitate și sunt foarte copleșitoare dacă sunt pline. Deci primul lucru este măsurați spațiul. Câteva locuri sau o bancă de lemn vor fi suficiente pentru a vă bucura de terasa. Dacă aveți norocul să aveți mult spațiu puteți pune și un frumos triplet de ratan sau răchită.

Este important securitate pe terase. Verificarea rezistenței plăcii înainte de a pune vasele sau plantele este esențială, înainte de a le cumpăra. Dacă vă gândiți mari plantatoare, rețineți că normal este ca marginile și zonele cele mai apropiate de casă să fie cele mai puternice puncte, în timp ce centrul nu este de obicei cel mai bun loc pentru a susține greutăți mari.

Odată ce ai plantele, mobilierul și textilele, da podeaua terasei tale Este urât și uzat, te poți gândi la palet din lemn sau unul mai ieftin covoraș de fibredeși dacă aveți multe plante se poate uda, acestea sunt frecvente în timpul udării și s-ar sfârși în putrefacție.

Și în sfârșit detaliile, precum scrumierele, suport pentru ușă sau orice ornament capricios avem. Ești gata să te bucuri oaza ta urbană?

Posturi Populare

Categorie Plante, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult