Iluminat

Lămpile de masă realizate cu sticle de sticlă și juanajuane

Cei mari sticlele de sticlă și damajuanele Sunt complemente perfecte pentru decorare în multe feluri. Pot fi așezate pe o piesă de mobilier sau direct pe podea, cu frunze uscate sau pietre în interior, pot fi de asemenea folosite ca vaze și pot servi chiar ca picior perfect pentru o lampă de masă.

Nu mai este nimic de văzut colecția Pottery Barn Clift pentru a realiza că utilizarea acestora sticle ca picioarele lămpii Este un succes. Există multe forme și dimensiuni, mai largi, mai alungite, unele rotunjite și altele mai drepte și, de asemenea, în multe culori disponibile, dar toate cu farmecul sticlei suflate manual care pare a fi modelată de apa mării.

Eu personal m-am îndrăgostit de cea pe care o puteți vedea în fotografie despre aceste rânduri în vinete, dar toate sunt foarte drăguțe. Deși în principiu stilul său este destul de rustic ele pot fi de fapt utilizate ca complement în orice mediu, deoarece dacă stilul camerei nu este rustic în ansamblu, acestea vor crea un contrast senzațional.

Putem chiar încercăm să facem ceva similar acasă pentru noi înșineDacă avem sticla în cauză, avem nevoie doar de o umbră pe care o putem recicla și de la o lampă veche sau să o cumpărăm pe una nouă. Unirea gâtului sticlei cu structura ecranului nu va fi complicată, iar rezultatul poate fi cu adevărat spectaculos.

Video: Table & Desk Lamps , Lampa de masa, birou la 45 de grade (Decembrie 2019).

Posturi Populare

Categorie Iluminat, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult