Bucătărie

Smeg prezintă o nouă linie de hote retractabile ideale pentru insulele de bucătărie

extractoare de fum Sunt esențiale în bucătărie, mai ales dacă avem o bucătărie deschisă și conectată, deoarece sunt concepute pentru a elimina vaporii, grăsimile și mirosurile în timpul gătitului. În mod tradițional, aceste aparate ocupă o cantitate mare de spațiu pe perete și poate domina spațiul estetic al unei bucătării în funcție de design.

Pentru a împiedica extractorul să fie un obstacol, Smeg prezintă noile clopote retractabile Perfect pentru instalarea sub blat, fie doar în spate, fie în lateral, lăsând o estetică crocantă și clară în bucătărie.

Acest nou capotă Smeg, activează cu o simplă atingere pe panoul de control a capacului motorizat și se ridică încet gata de utilizare. O bandă de iluminare cu LED-uri cu consum redus, luminează zona de gătit și oferă iluminare ambientală în interiorul bucătăriei. Combinația dintre motorul său puternic, extracția perimetrală și cele 4 viteze disponibile, eliminați vaporii și mirosurile cu o ușurință totală.

Hote retractabile Smeg sunt disponibile în mod elegant linie estetică Dolce Stil Novo cu lățimea de 90 cm. Dar sunt disponibile și în modelele lor universale, cu lățimi de 90 cm sau 60 cm. Aceste hote retractabile Smeg creează un mediu lipsit de elemente inutile, ideal pentru bucătării cu tavane joase, cu placa dispusă pe insulă sau peninsulă sau cu spațiu limitat.

Posturi Populare

Categorie Bucătărie, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult