Bucătărie

Una dintre cele mai versatile și personalizabile seriale ale lui Ikea, seria Ivar, devine acum și o masă practică sau un dulap foarte complet

Seria Ivar din Ikea născut mai mult decât cincizeci de ani și nu numai că este conservat (foarte) bine, dar este completat și cu accesorii noi, care oferă mai multe utilizări și funcții pentru unul dintre cele mai vândute mobilă ale gigantului suedez.

Aceste știri respecta esenta lui Ivar; structura sa și lemnul masiv de pin din care este compus. Ambii factori justifică succesul său, și acesta este faptul că lemn de pin Din care seria Ivar este compusă, permite, de asemenea, o îmbătrânire bună și o bază bună pentru personalizarea mobilierului.

Structura din seria Ivar Are o nuanță foarte clară, care se adaptează bine la (aproape) toate spațiile, dar, mai presus de toate, vă permite să o „hack” foarte ușor. Lemnul este baza perfectă să picteze cu vopsea cretă structurile adaptate fiecărui spațiu și fiecărui stil.

IVAR ÎNCEPE O TABELĂ

Și dacă nu am avea suficient cu varietatea sa de rafturi și uși design mobilier personalizat, acum, de asemenea, seria este completată cu o masă pliabilă că atunci când este închis dispare ascunzând rafturile superioare. Când se deschide în schimb, totul este la vedere și este generată o zonă foarte utilă pentru a mânca, a lucra sau a studia.

Formatul a fost deja inventat. E foarte 60/70 când mobilier compact Au venit să ne ușureze viața mai ales în apartamente sau apartamente mici. Și deși nu știm foarte bine pentru că au încetat să se vadă masiv, funcționalitatea lor nu poate fi refuzată și, în plus, în acest caz, ca de obicei cu seria Ivar Include un design foarte discret.

  • Ikea. Masă și accesorii pt Masa Ivar

IVAR ÎNCEPĂ UN CABINET

cu structura văzută care o caracterizează și mica adâncime a structurii sale a fost necesară doar pentru a adăuga ca accesorii noi un bar pentru a atârna hainele și un raft grilaj care servește ca cizmar, astfel încât să puteți proiecta dulapul potrivit pentru dvs.

În plus, alte accesorii ale seriei, cum ar fi sertarul sau huse cu fermoar, care acoperă structura, extind posibilitățile de a-ți crea garderoba sau zona de dressing personalizată, cu seria Ivar.

  • Ikea. Masă și accesorii pt Dulap Ivar

Video: Sucul de morcovi este una dintre cele mai versatile băuturi - Litoral TV (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Bucătărie, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult