Complemente

Zara Home pune accentul pe bucătărie cu accesorii noi și colaborări uimitoare

Zara Acasă suntem surprinși de această dată concentrându-ne pe bucătăria, una dintre cele mai importante camere din casă. Și da bine Zara Acasă Deja am conceput ustensile, tacâmuri și veselă, de data aceasta a făcut mai mulți pași înainte și a început să vândă produse la fel de uimitoare ca mături (cu stil, da).

În plus, au colaborat cu branduri de renume din sector pentru a-și obține bunurile prima linie a aparatelor mici și cuțitelor și pentru gătit.

Smeg a publicat prima lor linie de aparate mici, un prăjitor de pâine, un încălzitor și un storcător cu stil.

Arcos, compania din tacâmuri de înaltă calitate Fabrică din 1734 o capsulă de cuțit pentru Zara Home.

Și primul caserole, cratițe și cratițe de vânzare la Zara Home Ei vin din mâna lui Berghoff.

Ca întotdeauna totul însoțit de imaginile frumoase ale editorilor săi De data aceasta includ o bucătărie impresionantă. Dintre cele de tendință care finisează tabloul de bord sau plinta cu un raft și care integrează tot mobilierul înalt într-un perete.

prin Zara Acasă

Video: Aza feat. Adrian Sina - Usor, usor Official Video (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult