Complemente

Zara Home și eleganța simplității din ultimul său editorial

Ultimul editorial din Zara Home pentru toamna viitoare Se numește „O viață a simplității”. Și deși spațiile sunt slab reîncărcate și baza decorației sale sunt cele mai naturale materiale și texturi, ca de obicei în Zara Home, imaginile sunt create într-o casă mare, cu dimensiuni generoase și tavane înalte.

Cu acest editorial, Zara Home ne reamintește din nou că nu este nevoie de aur, strălucire sau excese pentru a realiza spații elegante și atemporale. Lipsa luminozității și a decorației excesive este înlocuită de mobilier sau tablouri de format mare (cum ar fi cel care prezidează sala de mese) și de diferite texturi precum lenjeria, alpacele sau lâna, în cazul covoarelor.

Toate într-un mediu sobru în care pereții de nisip sau natural se termină (atenție la această tendință) reprezintă cadrul perfect pentru un spațiu aproape monacal.

Materiale costisitoare ca blatul de marmură din frumoasa ta bucătărie și mobilier din lemn întunecat. Pentru că, dacă vorbim despre lemn, vorbim despre lemnele întunecate de nuc sau tec, precum scaunele lor minunate care de data asta da, sunt de vânzare.

Deci știți. Pentru această toamnă, la revedere glam; salut texturi și lemn "bun" (nimic de pin). Desigur, spațiile mari, cu grinzi de lemn și tavane înalte, vă lăsăm.

Obțineți aspectul:

  • Cupa cu linii ridicate 3,99 €
  • Șervețel clasic de lenjerie (pachet de 4) 19,99 €
  • Lingură ondulată de mango 4,99 €
  • Covor texturat înainte de 39,99 € - 149,00 € acum de la 29,99 € - 99,99 €
  • Husa de perna de in cu cusaturi 12,99 €
  • Pătură tricotată în dungi 79,99
  • Acoperit matlasat brodat 99,99 € - 129,00 €

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult