Complemente

Actrița și modelul englez Poppy Delevingne joacă în noua campanie H&M Home

În această săptămână H&M Home prezintă prima sa campanie „Acasă cu” cu actrița, modelul și icoana londoneze în stil britanic Macul Delevingne. Casa ta eclectică și plină de culoare nu servește doar ca fundal impresionant pentru un an selecție de piese din cea mai recentă colecție H&M Home, dar oferă, de asemenea, inspirație din viața reală pentru fiecare cameră.

Pentru a fi exact, se va lansa campania „Acasă cu macul Delevingne”, despre care în acest articol puteți vedea un avans. la nivel global joi, 15 august iar noile produse vor fi disponibile online în aceeași zi și în magazin a doua zi.

Baie

stilul elegant, dar accesibil al Poppy Delevingne Se deplasează natural din mediile cinematografice și de modă în casa sa elegantă din West London, unde lumina soarelui, culori, imprimeuri și texturi luxoase Se amestecă între ele. din bucătăria și dormitorul până la camera de zi și baia, culorile de verde pădure și tonurile pământești ale colecției H&M Home se potrivesc perfect, la fel ca armăturile din alamă și mobilierul moale, în roz închis și gri.

Dormitor

Glamour, dar ecletic, după cum puteți vedea în fotografii atmosfera casei este distractivă, sofisticată și complet modernă. După cum explică Poppy Delevingne: O casă este un loc pentru a ne înconjura de lucruri pe care le iubimși a găsit multe dintre aceste lucruri în catalogul H&M Home care are o gamă foarte largă de stiluri din care să aleagă, ceva ideal pentru oameni ca ea, cărora le place să amestece texturi, finisaje și culori.

Zona de relaxare

La rândul său, Camilla Henriksson, șef marketing și comunicare la H&M HOME, își arată entuziasmul de a vedea produsele H&M HOME în medii de viață reală, cum ar fi casa lui Poppy. Printre produse cheie ale acestei campanii pe care îl puteți vedea în imagini ies în evidență: armături de aramă cum ar fi vaze, sfeșnice, suporturi pentru periuță de dinți, distribuitor de săpun sau tavă, scândură verde în marmură sau perne și lampă ecran de catifea.

Mai multe informații | H&M HomePosturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult