Complemente

Zara Home ne oferă camere pentru copii în care ratanul este rege (cu permisiunea copiilor)

Dacă nu ați pierdut încă beneficiile rattanului (este cald, natural, durabil), îl veți face în siguranță, având în vedere imaginile ultimului editorial din Zara Acasă pentru secțiunea dvs. Copii, cu medii pline de mobilier din răchită sau ratan.

Vestea bună este că majoritatea acestor mobilier fac parte din colecția Zara Homeadică pot fi ale tale la apăsarea unui buton. Printre mobilier se află o canapea, un basinet sau un mini patut (atât de frumos încât te face să vrei să ai un copil care să-l cumpere), niște rafturi și multe coșuri. Merită, de asemenea evidențiază-ți cele două covoare, tendință pură adaptată celor mici.

Și deși de fiecare dată când mobilierul are mai multă greutate în colecțiile Zara Home, acesta lipsește printre produsele sale pat de ratan Una dintre piesele principale ale imaginilor. Dar nu se întâmplă nimic. Acolo unde Zara Home nu ajunge, alții precum Maisons du Monde sau La Reudote Interiors o fac.

În orice caz, fotografiile din acest editorial se recreează medii romantice care au un aer dintr-o altă epocă. Unele imagini care amintesc foarte mult de stilul de viață auster și natural al @sannehop (judecă pentru tine)

Via @sannehop

Totul este foarte ca de la casa de la țară sau casa bunicii, dar rafinat și adaptat la vremurile noastre sau, mai bine zis, la oraș. Dar da, aici nu există loc pentru culorile intense și vibrante care abundă de obicei în camerele copiilor.

Dacă asta ne oferă copiilor mai calmi și mai relaxați, atunci bun venit sunt culorile moi și gri.

  • Zara Acasă. Raft pentru copii din ratan 79,99 €
  • Zara Acasă. Covor geometric multicolor 99,99 €
  • Zara Acasă. Canapea din ratan pentru copii, cu formă ovală și picioare din metal negru. 131 x 58 x 65 cm. Include o saltea fină din poliester. 199,00 €
  • Zara Acasă. Covor multicolor de două dimensiuni 59,99 € - 129,00 €
  • Zara Acasă. Moștenirea copiilor Moise cu căptușeală interioară din bumbac 179,00 €
  • Zara Acasă. Coș de ață multicolor 19,99 €
  • Zara Acasă. Triunghiuri cu pergament de matcă 100% bumbac 59,99 € - 99,99 €

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult