Artă

Idei monumentale în cărți în miniatură din Biblioteca Națională

Idei monumentale în cărți în miniatură este o expoziție internațională de cărți călătoare format mic, curat de Hui-Chu Ying, profesor la Școala de Artă Myers, Universitatea din Akron, Ohio (SUA), care face parte în prezent din fondurile Biblioteca Națională a Spaniei.

Aceste mici lucrări au fost realizate de peste o sută de artiști de renume din opt țări, care explorează și investigează puterea cărți de artiști la scară mică pentru a atrage cititori cu conținut interesant, senzațional și surprinzător.

Măsurile maxime de 10 x 13 x 2,5 cm, au devenit a provocare distractivă pentru artiști și unii dintre ei și-au propus să facă cărți sub această dimensiune, cu adevărat minuscule. Alții au transformat aceste dimensiuni reduse în obiecte tridimensionale, care se multiplică atunci când este implementat.

Toți autorii au demonstrat o artă specială în realizarea proiectului, o răbdare uimitoare și o doză de ingeniozitate și creativitate în execuția sa invers proporțională cu dimensiunea lucrării. diferite tehnici, diversele procese și materiale pe care le putem vedea în expoziție sunt foarte interesante și sugestive. Fiecare piesă este a propunere originală, fiecare dintre aceste mici cărți deschide o lume pentru a explora.

Printre lucrările expuse, cea care mi-a atras atenția, este posibil să nu fie cea mai artistică. Îmi explic eu doc de culoare roz Nu este afișat într-un afișaj impresionant de dexteritate și ingeniozitate manuală și nici nu este mai mic decât ar trebui să fie lucrările, nici măcar nu are cele mai spectaculoase desene. Pierful roz ne readuce în copilărie.

De îndată ce l-am văzut, m-am văzut scriind cu dificultatea primilor ani, cu o literă mică, mică, care să încapă tot numele și două prenume în caiet, iar profesorul a spus: nu vreau picioare de muscă! Ei bine, digul roz este plin de delicioase picioare zboară.

Mai mulți vor crede că aceasta nu este o temă pentru Decoesfera, ci pentru că nu colectează miniaturi. Miniaturile sunt un decor special și care îi ține pe vizitatori atenți, ca și cum ar fi figurine Lladró, pline de detalii, și nu cele proiectate de marele Jaime Hayón, ci ale celor vechi, cele ale ciobanilor, curdled flori mici, arcuri, animale și boluri mici.

În miniaturi, rigurozitatea cu care sunt executate, precizia muncii artizanale și capacitatea de improvizație în lucrările lor mici, sunt demne de admirație. Atât de dificil este să faci lucrări uriașe, ca minuscule.

De asemenea, interpretată de un artist recunoscut, cum este cazul acestora MIMB, devine obiect de expoziție. Le puteți vedea în Biblioteca Națională până pe 22 septembrie.

Posturi Populare

Categorie Artă, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult