DIY

Reciclarea mobilierului în piese de epocă rafinate este acum mai ușoară ca niciodată cu vopsele ecologice de cretă cretă Vintage

Reciclați mobilierul pentru a le oferi o viață nouă iar utilitatea a devenit mai mult decât un simplu hobby al unor oameni cu mult timp liber. Tendința de astăzi este de a păstra mobila bunicii și chiar de a le obține în unele piețe de vechituri pentru a le oferi un aspect total nou. În acest scop, idealul și cel mai obișnuit este să le oferiți câteva pensule de vopsea, dar de obicei manevra poate fi oarecum enervantă și obositoare.

Decaparea, lustruirea și pregătirea suprafeței pentru noua vopsea este cea mai puțin plăcută parte a procesului și poate reprezenta o adevărată frână în orice proiect de renovare și reciclare. Asta a fost fără a avea toate opțiunile pe care le avem astăzi de vopsele gata de utilizare care nu necesită o pregătire prealabilă a suprafeței. Acesta este cazul liniei de vopsele naturale Chalk Paint Vintage auténtico Acestea ne oferă o gamă largă de tablouri cu culori la modă și finisaje spectaculoase.

Linia Chalk Paint Vintage are caracteristica ființei ecologic, fără materiale plastice și săraci în compuși organici volatili. Astfel, reciclarea mobilierului dvs. devine un dublu angajament de a avea grijă de mediul în care trăim, folosind un mobilier și reînnoindu-l cu cel mai mic impact posibil asupra mediului.

Datorită caracteristicilor lor, aceste vopsele pot fi aplicate direct nu este nevoie să fie decapitat, lăsând un finisaj impecabil. Culorile propuse includ variații calde și reci, în tonuri satinate și elegante. Rezultatele sunt pur și simplu spectaculoase și, cel mai bine, puteți comanda toate acele produse online fără probleme majore. Așadar, nu există scuze și periile dvs. pentru a da o viață nouă mobilierului acelei bunici pe care urmați să îl aruncați.

Posturi Populare

Categorie DIY, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult